X

Golfrandbanden

Golfrandbanden

Transportbanden die voorzien zijn van golfranden zijn zeer effectief. Ze zijn stevig, evenwichtig en kunnen veel producten onder een grote hoek vervoeren. REPA Transportbanden levert de exacte golfrandbanden die u nodig heeft, volledig op maat gemaakt.

Golfrandbanden hebben vele voordelen. Met deze banden kan alles op dezelfde band vervoerd worden. Daarnaast hoeft u zelden onderhoud te plegen aan de banden, omdat de golfranden samen met de band één geheel vormen en er dus in totaal veel minder bewegende delen zijn.

De mogelijk toepasbare hoek van 90 graden betekent dat er weinig kracht nodig is voor het (laten) voortbewegen van de band. Ook kun je door de verticale transportrichting efficiënter omgaan met de aanwezige oppervlakte.

Golfrandbanden bestaan uit verschillende componenten. Het hoofdonderdeel is de band zelf, wat een dwarsstabiele, ST-, EP- of CP-band kan zijn. Meestal wordt er gekozen voor een dwarsstabiele band omdat deze, vanzelfsprekend, zeer stabiel is. Deze basisband wordt dan weer voorzien van meenemers en golfranden.   

Door onze overdaad aan expertise, ervaring en voorraad kunnen wij voor u elke gewenste golfrandband maken.